Friday, 13 March 2015

Dinner at Tramshed!


Tramshed restaurant, in trendy Shoreditch, is one of the places to be right now in London!  Mark Hix’s celebrated steak and chicken restaurant is housed in an old warehouse space featuring old tiled walls and iron columns.  Of course, Tramshed’s main characteristic and decorative item is Damien Hirst’s gigantic formaldehyde sculpture of a cow and a cock that dominates the space. 
While being in London together with Dimitra, we couldn’t miss the opportunity and visit it for dinner.  We really enjoyed the food and the pleasant atmosphere of the restaurant!

Το εστιατόριο Tramshed στο μοδάτο Shoreditch είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς στο Λονδίνο!  Το διάσημο εστιατόριο για μπριζόλα και κοτόπουλο στεγάζεται σε μια παλιά αποθήκη με χαρακτηριστικούς τοίχους από παλιά πλακάκια και σιδερένιες κολόνες.  Φυσικά, το κύριο χαρακτηριστικό και διακοσμητικό στοιχείο του Tramshed είναι το έργο του Damien Hirst, το γιγαντιαίο άγαλμα της αγελάδας και του κόκορα σε φορμόλη που κυριαρχεί στο χώρο.
Όσο ήμασταν μαζί με τη Δήμητρα στο Λονδίνο, δε μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία και να μην το επισκεφτούμε για φαγητό.  Απολαύσαμε το φαγητό και την ευχάριστη ατμόσφαιρα του εστιατορίου!
















Our choices?  The famous whole roast chicken to share and my favourite chicken carry!
Οι επιλογές μας;  Το διάσημο ολόκληρο ψητό κοτόπουλο για να μοιραστούμε και το αγαπημένο μου κοτόπουλο με κάρυ!





The caramel fondue with marshmallows and doughnuts was the best choice we could make…unforgettable!
Το fondue καραμέλας με marshmallows και λουκουμάδες ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε…αξέχαστο!

















I highly recommend Tramshed restaurant to those living or visiting London!
Συστήνω ανεπιφύλακτα το εστιατόριο Tramshed σε όσους ζουν ή επισκέπτονται το Λονδίνο!

Have a great weekend!
Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

xxx
efi_3fs

Tramshed: 32 Rivington street, London EC2A 3LX


Fabulous choice of the day!!!



EFL Gallery pendant (find it here)

No comments:

Post a Comment